Stół pakerski to efektywna i ergonomiczna stacja do ręcznego pakowania delikatnych owoców (np. jabłka, cytrusy) do skrzynek, pudełek lub innych standardowych pojemników. Produkt może krążyć na stole w nieskończonej pętli, w celu zapewnienia płynnego pakowania i praktycznie zerowego czasu przestoju.
Produkt może się stale obracać dzięki centralnym pasom, co skutkuje bardzo płynnym pakowaniem i niemal zerowymi przestojami. Maszyna wykonana jest ze stali malowanej proszkowo. Składa się z 2 taśm do podawania produktów z poprzednich etapów linii, taśmy pętlowej do jej cyrkulacji, taśmy wyjściowej do odprowadzania pełnych pojemników oraz układu uzupełniania do podawania pustych opakowań. Na życzenie maszyna może być wyposażona w taśmę odprowadzającą odpady.
- Oddzielne przenośniki dla przepływu produktu i pustych/pełnych skrzynek,
- Możliwość konfiguracji dla 6-14 pracowników,
- Niezawodne i łatwe w utrzymaniu,
- Przyjazny dla operatora.